avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Refuz eliberare autorizatie de constructie .Bună ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Refuz eliberare autorizatie de constructie .Bună seara, am cumpărat un teren de 10000 mp faneata in intravilanul ...

Bună seara, am cumpărat un teren de 10000 mp faneata in intravilanul unei localități , am fost informat de notar ca terenul face parte din fond forestier ,dar proprietarul mi-a adus certificat de urbanism de infomare prin care se putea construi conform puz.După ce am intrat în posesia actelor notariale am mers la serviciul urbanism , am luat certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construire , am avut nevoie de avizul eon , am plătit proiectul , am acontat constructorul ,,dar primăria refuza eliberarea autorizației pe motivul unei neînțelegeri cu ocolul silvic.Ce sfat îmi dați ? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:48, 31 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți o plângere în scris și solicitați soluționarea cererii de eliberare a autorizației de construire (să aveți și dvs o dovadă de inregistrare) și așteptați 30 de zile. Dacă nu răspund sau formulează un răspuns nedatisfăcător vă puteți adresa instanței de judecată. Vă pot asista pe tot parcursul procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa pe teren intravilan, categoria faneata stefanalex stefanalex Am cumparat in 2012 un teren de 1604 mp. Acesta figureaza in acte ca teren intravilan categoria faneata. El nu a fost folosit niciodata ca faneata ci ca teren ... (vezi toată discuția)
Constructii in fond forestier constantin matei constantin matei detin 2 parcele de teren alaturate apeste 1000 mp fiecare, teren intravilan situate in fond forestier compuse din; -parcela 1: neproductiv 850 mp.,padure 195 ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)