avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate kryssa555

Activitate kryssa555

buna seara,
daca poate cineva dintre d-vs sa ma ajute cu un formular din care sa rezulte "declarate pe proprie raspundere din care sa rezulte daca desfasoara sau nu activitati economice la sediul social/sedii secundare''
multumesc
o seara placuta!

Răspuns la discuția Promisiunea de vanzare
Buna seara ,
Acum situatia s-a mai limpezit v-a multumesc ptr.raspunsul amplu.

O seara frumoasa!
Răspuns la discuția Promisiunea de vanzare
Buna dimineata,

scuze ptr.msg intarziat...Da referitor la socru meu mai are o fata dar vrea sai lase baiatului
buna ziua
socru meu vrea sa faca un contract cu promisiune de vanzare cu sotul meu.Este bun acest contract poate cineva sal atace ce valoare are acest contract in fata legii?in eventualiatea unui proces se succesiune?

Multumesc
o zi placuta!
Răspuns la discuția Penalitatii de intrziere
Buna ziua,
Da exista o hotarare definitiva apararea pe care am avuto la aceel momrt nici macar nu a facut recurs ,iar acum mi-sa pus sechestru pe doua masini care sunt in lizing.PROCESUL verbal cand sa incheiat ptr. sechestru a fost semnat de executor organul de politie din sat si cineva care nu are legatura cu firma la care sau identificat unul din autoturisme deci nimeni
nu stiia ca sunt in lizing si totusi sechestru s-a pus.
mersii, mult trandafir2
esti un prieten bun..iti multumesc ptr sfaturi

penalitati de intarziere la plata facturilor intarzieri cam de 6 luni
creanta a fost platita in intregime dar am ramas cu penalitatile sa specific datoria a fost de 39000 ron iar penalitatile sunt de 90000 ron
multumesc,
sper sa ma descurc aveam emotii.
ce sanse am sa platesc penalitatile esalonat acestea sunt de 90000 plus ca am si de platit executorul judecatoresc 18000
nu stiu ce pas sa fac prima data
ce ma sfatuiti?