avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Penalitatii de intrziere
Discuție deschisă în Executare silită

Penalitatii de intrziere

ce sanse am sa platesc penalitatile esalonat acestea sunt de 90000 plus ca am si de platit executorul judecatoresc 18000
nu stiu ce pas sa fac prima data
ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: kryssa555 , utilizator 14:53, 3 Noiembrie 2014
Buna ziua,
In functie de situatia concreta a Dvs., ati putea sa incercati o intelegere cu creditorul prin care sa diminuati sau sa platiti esalonat aceste penalitati. Important este sa platiti creanta principala pentru ca nu mai creste penalitatile.
Succes!
creanta a fost platita in intregime dar am ramas cu penalitatile sa specific datoria a fost de 39000 ron iar penalitatile sunt de 90000 ron
Penalitati catre cine si aferente carui drept de creanta ?
Penalitati sau dobanzi penalizatoare ?
pentru asemenea penalitati, ar fi trebuit sa formulati contestatie la executare.
penalitati de intarziere la plata facturilor intarzieri cam de 6 luni

Alte discuții în legătură

Sechestru kryssa555 kryssa555 DUPA O HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SEGHESTRU PE BUNURI IN LIZING SE POATE PUNE ...?CAT TIMP SE POATE TERGIVERSA PROCEDURA?:( (vezi toată discuția)
Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu johncooper johncooper Buna dimineata, Mi s-a pus poprire pe salariu si pe toate conturile . As avea urmatoarele intrebari : 1. tinand cont ca eu am un venit brut de 1460 RON , ... (vezi toată discuția)