avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru

DUPA O HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SEGHESTRU PE BUNURI IN LIZING SE POATE PUNE ...?CAT TIMP SE POATE TERGIVERSA PROCEDURA?:(
Cel mai recent răspuns: kryssa555 , utilizator 09:41, 1 Noiembrie 2014
Bunurile in leasing nu au ca poprietar debitorul asa ca nu se poate pune sechestru pe ele.
Nu mai scrieti cu majuscule.
|Procedura este conditionata de interesul si bagajul de activitate al executorului judecatoresc
Cu tot respectul, insa "procedura" nu este conditionata de nici un interes si de nici un bagaj ... indiferent ca este "de mana" sau nu.
Debitorul mai mult ca sigur nu este firma de leasing ... sechestrul asigurator poate fi pus doar asupra bunurilor proprietatea debitorului ...
Ce atatea aberatii ? Sincer.
Buna dimineata tuturor,
in data de 29.10.2014 m-am trezit eu un domn executor la sediul firmei si cu seful de post din sat ca vor sa ridice doua autoturizme pe care spun ei leau identificat (mentionez doar o singura maina era in curte),masinile sunt in lizing una aproape terminat lizingul.Eu mam opus sa ii las sa o ridice si executorul ma pus sa semnez un proces-verbal ca raspund ptr.masina ca nu o deteriorez sau incendiez...in procesul -verbal face referire la 2 articole 1)art731 alin 1 rap.la art.739 alin.1 cod procedura civiladeclaram sechestrate aceste bunuri. 2)art 743alin 1 litera g.cod procedura civila,toate bunurile sechestrate indicate mai sus cu acceptul reprezentantului creatoarei,au fost date in depozit numitului .....(adica mie....I.P.)EU nu am nici o functie in firma asociati sunt concubinu meu si tatal lui.eu am semnat ca primaru...

cum sunt sechestrate daca sunt in lizing pe ce baza....una din masini era in trafic in alt judet pe allta a vazuto peste gard... ce imi recomandati ca ar trebuii facut?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere razvan24 razvan24 intrebare:poate exec judecatoresc sa lase in custodie niste bunuri daca nu e instituit sechestru? (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina costachegoga costachegoga Buna ziua, Prin hotarare judecatoreasca s-a dispus proprire pe 1/3 din salariu, ceea ce s-a si intamplat. Ulterior am primit un proces verbal, prin care ... (vezi toată discuția)