avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate asi86

Activitate asi86

Răspuns la discuția Custodie copil
Multumesc pentru sfat,nu am facut niciodata plangere.
Răspuns la discuția Custodie copil
Va multumesc mult pentru raspunsuri si inclusiv pentru sfat,daca am ajuns pana aici d-na av.Silvia Margineanu cu tot respectul va spun ca situatia in care ma aflu este critica si deja cicatrizata,un sfat ca cel de mai sus mi-a prins foarte bine,tinand cont de faptul ca frecvent copilul este trezit noaptea pentru a sari in ajutorul meu,datorita tatalui violent.

Multumesc mult!
Discuție Custodie copil
Buna seara,

Multumesc in primul rand pentru raspunsurile anterioare.
Va rog sa ma mai ajutati cu un raspuns,in cazul unui divort cu copil de 8 ani,care asista de vreo 3 ani la comportamentul violent datorat alcoolului si jocurilor de noroc pe care tatal le practica frecvent(2-3 ori pe saptamana),este posibil ca si copilul sa ramana la tata dat fiind faptul ca acesta poseda pe numele sau locuinta,dar nu a fost salariat niciodata?Mentionez ca eu am lucrat in ultimii 10 ani fara intreruperi,dar nu voi putea locui decat cu chirie dupa divort.

Multumesc!
Discuție partaj divort
Buna ziua,

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns,am trait in concubinaj cu actualul sot timp de 7 ani,in aceasta perioada bunica lui a facut cu el un contract de ingrijire prin care ii va lasa casa dupa moartea sa, am facut impreuna un copil si o casa in acea curte,iar acum doi ani ne-am casatorit.In tot acest timp el a lucrat doar 3 luni,iar eu am fost salariata timp de 9 ani,bunica lui a fost intretinuta din salariul meu,iar acum este pe moarte si intrebarea mea este:daca va muri eu voi avea parte la acea casa,tinand cont de faptul ca acel contract este facut inainte de casatorie?