detin o garsoniera intr-un ansamblu rezidential. Problema e ca terenul din jurul blocului apartine dezvoltatorului care a pus o bariera de intrare. El solicita 100 de lei pe luna pentru a furniza codul de acces. Eu nu vreau codul deoarece nu stau acolo si nu intru cu masina. Insa am intampinat probleme cand a trebuit sa mobilez si sa o utilez. E normal sa nu permita accesul celor de la mobila sau de la diverse firme de curierat?
In sfarsit mi-am realizat visul, de a ma muta la casa. Cel putin asa credeam.
Mi-a recomandat cineva un constructor de case. Toate bune, am facut antecontract, i-am dat 6000 euro avans. Apoi s-a apucat de casa, toate mergeau perfect. Restul de bani, pana la 95000 urma sa-i dau prin credit. Am facut credit, lui i-au virat banii si de atunci nu se mai misca nimic. Casa e aproape gata. Dar nu am gazele promise, mi s-a spus ca in decembrie, desi nu cred, ca ar trebui sa se cableze mai multi si nu prea sunt in zona. Am acceptat sa-mi puna pana cand mai apar case centrala electrica. Apoi curentul nu mai vine de 2 luni, am stat o luna la maica-mea cu sotia dar acum 3 saptamani am zis ca ma mut chiar si asa si constructorul mi-a tras un cablu de la un vecin prin care puteam sa-mi bag in priza un frigider si un calorifer sa nu inghetam. De atunci tot astept sa vina contoarele, el zice ca a platit tot si ca-i asteapta pe aia, dar deja nu mai cred. Finisajele nu sunt terminate. Mansarda e facuta in bataie de joc. Fosa e deja plina ca nu a fost izolata bine, deci trebuie tot de el reparata si golita. Cada mi s-a spart si curge. Nu prea mai raspunde la telefon cand il sun. In contractul de vanzare cumparare nu scrie detalii despre casa deci cum pot actiona? Ce pot face? Multumesc