avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate nistormrc

Activitate nistormrc

Este obligatoriu ca pe teritoriul Romaniei automarfarelor se le fie aplicat sigiliu ?
Răspuns la discuția Radiere auto
Interesul meu este sa radiez masina din circulatie si de la finante , nu am de gand sa tot platesc ptr. masina . Multumesc
Multumesc
Răspuns la discuția Impozit auto
Multumesc.
Multumesc voi incerca asa .
Situatia este ca spatiul respectiv nu este pe numele meu dar am mutatie la acea adresa unde locuiesc in concubinaj cu detinatoarea spatiului de peste 20 ani .
Discuție Impozit auto
Detin doua autovehicule iar cand doresc sa achit impozitul pe un singur autovehicul nu mi se permite decit daca platesc ptr. ambele autovehicule altfel nu vor sa primeasca bani . Avind in vedere situatia financiara actuala nu i-mi permit sa le platesc pe amindoua odata dar cand am cerut explicati mi s-a spus ca asa este legislatia . Ce pot face in aceasta situatie ?
Multumesc anticipat,
Discuție Radiere auto
Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . Detin talonul , CIV -ul masini si numerele de inmatriculare , extras CF ca detin spatiu de depozitare ,dovada plati la finante ca am platite datoriile catre stat cu toate astea nu pot radia din circulatie si de la finante masina deoarece finantele nu vor sa faca acest lucru . Mi se spune ca daca as locui in judet s-ar putea dar ptr.ca locuiesc la oras nu se poate nu se aplica aceiasi lege . Va rog sa ma indrumati ce as putea face in continuare ptr. a-mi rezolva aceasta problema .
Va multumesc anticipat .