avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate stefanvalentin

Activitate stefanvalentin

Este propietara aveti ideie cum asi putea avea castig de cauza !!!!:D
intrarea va fi separat de cea a blocului . din cate am inteles de la alti colegi in termeni juridici problema se numeste abuz de drept. Nu vrea sa discutam sub nici un fel !!!
Sa va spun necazul meu in urma cu cateva luni am cumparat un ap. pt . cabinet . Inainte de al cumpara am fost si am intrebat toti vecini din bloc inclusiv administratorul daca sunt de acord . Vine si ziua ce mare stransul de semnaturi ce sa vezi toti au dat din bloc( vreau sa imi fac si balcon si aveam nevoie de semnaturile lor) inafara de vecinul din dreapta mea :( . nu vrea sub nici o forma sa discutam desi inainte de a cumpara culmea cu ea am vorbit prima nu vrea bani nu vrea nimic
CE POT FACE IN CAZUL MEU PT DESCHIDEREA CABINETULUI ???????? nu pot sa seschid fara semnatura ei !!! Pot sa o actionez in instanta ?????? mai cunoasteti cazuri care au reusit in instanta???? sau un avocat care a avut de aface cu asa ceva ??????? va rog din suflet sa ma ajutati . VA MULTUMESC.
este nevoie de acordul vecinilor stanga dreapta sus jos pt a deschide un punct de lucru????
In cazul in care vreau sa deschid un cabinet avand acordul tuturor vecinatatilor mai putin a celui din stanga ce se poate face????????????????? NU vrea deloc sa imi dea acordul . Ce sanse am daca merg in instanta?????????????????????????