avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deschidere punct de lucru

este nevoie de acordul vecinilor stanga dreapta sus jos pt a deschide un punct de lucru????
In cazul in care vreau sa deschid un cabinet avand acordul tuturor vecinatatilor mai putin a celui din stanga ce se poate face????????????????? NU vrea deloc sa imi dea acordul . Ce sanse am daca merg in instanta?????????????????????????
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:46, 5 Noiembrie 2014
Depuneti formularul cu semnaturile deja obtinute, plus presedintele asociatiei si veti putea deschide astfel punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecin infiintare punct de lucru parter bloc mihaela_gheorghe@mail.com mihaela_gheorghe@mail.com Buna ziua, am tot citit pe forum si nu reusesc sa gasesc o solutie la problema mea. De aceea va abordez pentru un mic sfat. Mama are un apartament la ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic-aprobarea vecinilor wellis wellis Buna ziua.As dori , daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in demersurile pe care trecuie sa le fac , si anume:am gasit un apartament la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pt punct lucru trivinitza trivinitza vreau sa imi deschid un magazin alimentar la parterul unui bloc......si ma comfrunt cu refuzul anumitor vecini de a-mi da semnatura......Proprietarul ... (vezi toată discuția)