avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecin infiintare punct de lucru parter bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecin infiintare punct de lucru parter bloc

Buna ziua,

am tot citit pe forum si nu reusesc sa gasesc o solutie la problema mea. De aceea va abordez pentru un mic sfat. Mama are un apartament la parterul unui bloc si vreau sa-mi mut cabinetul veterinar la ea. Stiu ca trebuie sa iau acordul in scris al vecinilor, dar, cel de sus ( deasupra apartamentului ) refuza sa dea acordul pe motiv ca nu este centru de afaceri si nu da acordul. In situatia data, cum procedez? exista vreo solutie in acest sens, vreun artificiu?
Va multumesc.
Cu respect,
Mihaela Gheorghe
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 16:39, 23 Iulie 2010
Nu numai acordul vecinilor va trebuie, ci si avizul asociatiei de proprietari prin semnatura si stampila presedintelui.

Artificiu....hm! Doar sa-l dati in judecata ca nu vrea.... sau sa ignorati refuzul lui si sa incercati sa mergeti mai departe.
Doar o actiune intemeiata pe abuzul de drept. Insa, avand in vedere ca e un bloc de locuinte... nu stiu ce sa zic. Totusi, daca doriti neaparat deschiderea cabinetului, merita incercat!
colegii mei au dreptate! ori judecata ori renuntati la locatie.treb acordul vecinilor din dreapta stanga sus jos(ma rog cand e cazul) pe un formular de la reg com
Fiind vorba de un cabinet, deci presupune trafic, zgomot mai mult ca sigur nu veti avea sanse nici macar in instanta. Daca era vorba doar de un sediu social era mai usor, altfel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet stomatologic in bloc de locatari Diana1987 Diana1987 Buna ziua, Vin la dvs cu urmatoarea problema. Un vecin doreste sa isi deschida cabinet stomatologic in blocul de locuinte la parter. Eu stau la etajul 1, ... (vezi toată discuția)
Abuzul de drept in cazul refuzului de a da acordul necesar in vederea infiintarii unui cabinet stomatologic intr-un apartament de bloc MarcelB MarcelB Soacra mea sta intr-un bloc la etajul 1, de curand s-a mutat cineva la parter si a venit la ea sa isi dea acordul pentru infiintarea unui cabinet stomatologic. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare ElenaPricop ElenaPricop Buna ziua, Blocul in care locuiesc, construit pe vremea comunismului, are 2 nivele de spatii comerciale (parter si mezanin). In unul din acele spatii s-a ... (vezi toată discuția)