avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare

Buna ziua,

Blocul in care locuiesc, construit pe vremea comunismului, are 2 nivele de spatii comerciale (parter si mezanin). In unul din acele spatii s-a deschis un centru de pediatrie si un laborator de analize medicale. Problema este ca aparatura existenta provoaca un zgomot si vibratii foarte deranjante.
Nu ar fi trebuit sa ni se ceara acordul pentru infiintarea acelui centru de pediatrie si a laboratorului de analize medicale, din moment ce deasupra sunt locatari? Eu stiu ca este necesar avizul vecinatatilor (sus, jos, dreapta, stanga).
Administratorul centrului ne-a spus ca nu era nevoie de acordul vecinilor pentru ca autorizatia a fost emisa de Directia de Sanatate Publica. In rest, faptul ca se aude zgomot si se simt vibratii, nu-l intereseaza.
Daca se poate, v-as ruga sa-mi indicati si un articol de lege in baza caruia se autorizeaza aceste centre medicale intr-un bloc de locuinte.
Mentionez ca intrarea in centrul medical de pediatrie si in laboratorul de analize medicale se face pe o intrare separata de cea a locatarilor, dar spatiul ocupat este cel de sub apartamentele locatarilor.

Va multumesc,
Elena Pricop

Cel mai recent răspuns: ElenaPricop , utilizator 13:34, 20 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial la parterul blocului ciobotarurobert ciobotarurobert Bună ziua, As dori să știu dacă mă pot opune la deschiderea unui centru de joacă pentru copii la parterul blocului la care locuiesc. Eu stau la etajul 1 ... (vezi toată discuția)
Locatari deranjati in permanenta de zgomotele de la sala de sport amenajata la mezaninul blocului Cristian Ivanus Cristian Ivanus Buna ziua Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti (cu 4 scari) la etajul 1, Blocul are la mezanin un spatiu comercial care a apartinut sau inca mai apartine (nu ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)