avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comercial la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comercial la parterul blocului

Bună ziua,
As dori să știu dacă mă pot opune la deschiderea unui centru de joacă pentru copii la parterul blocului la care locuiesc. Eu stau la etajul 1 și ar fi chiar deasupra mea acest centru de joacă. Sunt 3 apartamente deasupra (inclusiv al meu), s-ar putea că celelalte două să-și dea acordul. Refuzul meu poate opri deschiderea centrului de joacă? Mă îngrijorează nivelul de zgomot, tot apartamentul fiind deasupra spațiului de la parter. Au nevoie de semnăturile noastre pentru continuarea proiectului? Daca da, trebuie toți 3 locatarii direct afectați să ne dăm acordul sau e suficientă majoritatea (2 din 3 in cazul de față)?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ciobotarurobert , utilizator 20:33, 19 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In aceasta situatie este nevoie de acordul proprietarilor vecini, daca va opuneti nu isi va putea desfasura activitatea.
Daca centrul de joaca pentru copii ar urma sa fie realizat la parterul condominiului iar dv locuiti la etajul 1,garantat acel centru de joaca nu poate sa fie chiar deasupra dv-dupa cum afirmati
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect detaliati statutul terenului pe care se preconizeaza deschiderea centrului pentru copii
Bună ziua,
Spațiul de la parter are un proprietar (persoana juridică) care l-a închiriat cuiva care vrea să deschidă locul de joacă. Din construcție, blocul are spații comerciale la parter și 7 etaje. Doar refuzul meu (și acceptul celorlalți 2 locatari direct afectați de la etajul 1) poate duce la oprirea desfășurării activității?
Mulțumesc

ynocentta a scris:

Daca centrul de joaca pentru copii ar urma sa fie realizat la parterul condominiului iar dv locuiti la etajul 1,garantat acel centru de joaca nu poate sa fie chiar deasupra dv-dupa cum afirmati
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect detaliati statutul terenului pe care se preconizeaza deschiderea centrului pentru copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare ElenaPricop ElenaPricop Buna ziua, Blocul in care locuiesc, construit pe vremea comunismului, are 2 nivele de spatii comerciale (parter si mezanin). In unul din acele spatii s-a ... (vezi toată discuția)