avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial

intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii comerciale care au semnat.va rog sa mi comunicati daca legea prevede acordul locatarilor in proportie de 100 la 100.primaria nu vrea sa mi elibereze autorizatia de functionare .MENTIONEZ CA IN ACEL SPATIU A FOST MEREU UNITATE DE ALIMENTATIE PUBLICA(restaurant,farmacie).administratorul blocului a semnat deasemenea..am acordul asociatiei de proprietari(semnaturi,stampila).Ce se poate face in acest caz in care cei 2 batrani(ei locuiesc la etajul 1 ap.3 si 4 dar nu sunt deasupra spatiului) nu semneaza?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:31, 30 Martie 2011
Normal ca nu semneaza oamenii,pentru ca stiu ce-i asteapta.Nu este corect sa se deschida spatii comerciale la parterul blocurilor.
Va trebuie avizul asociatiei de proprietari (semnatura si stampila presedintelui, nu a administratorului) si acordul proprietarilor direct afectati.

Cei care nu va dau acordul sunt direct afectati.

Restul proprietarilor nu conteaza.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Restaurant la parter fara semnaturi de la asociatia de locatari bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, La parterul blocului s-a deschis un restaurant, care din cate am inteles de la politie are autorizatie de functionare de la primarie. Totusi ... (vezi toată discuția)