vreau sa imi deschid un magazin alimentar la parterul unui bloc......si ma comfrunt cu refuzul anumitor vecini de a-mi da semnatura......Proprietarul apartamentului a avut acum ceva timp (acum 5 luni) aceeasi activitate,prin urmare el a obtinut semnaturile necesare........Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie....
Cu multa stima
Tin sa precizez ca intrarea in magazin nu se afla pe scara blocului......nu ar avea ce sa ii deranjeze........chiar nu se poate face nimic legal cu acesti (Gigi contra)....chiar legea este facuta doar pt acei pe care ii deranjeaza si propria existenta?.........uni au zis ca nu vor sa-mi dea semnatura si altii au cerut bani........hilar nu?
Din cate stiu, daca proprietarul de drept al spatiului respectiv a avut aprobarea vecinilor si a com. ex. pentru aceeasi activitate, la schimbarea chiriasului, daca nu se schimba domeniul de activitate, n-ar mai fi nevoie de un nou Aviz de principiu.
In practica se intampla tot felul de neprevazute...
Cred ca aveti nevoie la RC pentru deschiderea punctului de lucru. Vedeti ca este un formular tip pe care trebuie sa-l semneze presedintele as. prop. Avand in vedere cele scrise mai sus, poate nu mai este nevoie de semnatura proprietarilor...
Succes!
Pentru inregistrarea la RC, pe formularul despre care vorbeste @Adam Grecu, va trebuie semnatura si stampila presedintelui asociatiei de proprietari, dar si semnatura vecinilor direct afectati (palier, stanga-dreapta, sus-jos).