Sa va spun necazul meu in urma cu cateva luni am cumparat un ap. pt . cabinet . Inainte de al cumpara am fost si am intrebat toti vecini din bloc inclusiv administratorul daca sunt de acord . Vine si ziua ce mare stransul de semnaturi ce sa vezi toti au dat din bloc( vreau sa imi fac si balcon si aveam nevoie de semnaturile lor) inafara de vecinul din dreapta mea :( . nu vrea sub nici o forma sa discutam desi inainte de a cumpara culmea cu ea am vorbit prima nu vrea bani nu vrea nimic
CE POT FACE IN CAZUL MEU PT DESCHIDEREA CABINETULUI ???????? nu pot sa seschid fara semnatura ei !!! Pot sa o actionez in instanta ?????? mai cunoasteti cazuri care au reusit in instanta???? sau un avocat care a avut de aface cu asa ceva ??????? va rog din suflet sa ma ajutati . VA MULTUMESC.
Sincer, nici eu nu as fi de acord sa va deschideti cabinetul stomatologic in apartamentul vecin, probabil avand perete comun. Dar eu v-as fi spus de la inceput , inainte sa cumparati acel apartament...
Nu aveti cum sa o obligati sa fie de acord. ca si dvs, are si ea drepturile ei . Puteti incerca sa aflati de ce si-a schimbat atitudinea, ce a determinat-o sa nu mai fie de acord. Tot cu vorba buna , cu o comunicare deschisa si intelegere. Poate ca ii este teama de faptul ca va fi zgomot , compresorul de la scaun, instrumentarul , pacientii , foiala de pe hol , usa de la intrare deschisa/inchisa de multe ori...e un disconfort , trebuie sa fiti sincer. Daca acestea sunt temerile doamnei respective, explicati-i cumva ca veti fi f. atent la aceste detalii. Daca are alte motive, aflati despre ce e vorba. Doar negociind cu ea si avand totusi sustinerea ei , veti fi linistit mai tarziu. Ganditi-va ca daca va fi impotriva si veti "sari" cumva peste dorinta ei, frustrarile generate de acest lucru o pot detrmina sa se indrepte impotriva activitatii dvs/reclamatii, controale etc.
intrarea va fi separat de cea a blocului . din cate am inteles de la alti colegi in termeni juridici problema se numeste abuz de drept. Nu vrea sa discutam sub nici un fel !!!
Abuz de drept
Sarah1212
As avea rugaminte sa ma ajutati cu privire la o probleme pe care am intampinat-o de curand; pe scurt: am cumparat un apartament la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)