avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela2014

Activitate Mirela2014

Răspuns la discuția achizitionare camere supraveghere
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde se gaseste in legea 677/2001 cele mentionate mai sus? (Potrivit legislatiei europene obligatorii si pentru Romania, - nu se instaleaza camere video pe caile comune de acces, alei, casa scarilor etc., in blocuri sau vile cu mai multe apartamente comune, decat daca exista acordul expres (scris) al tuturor locatarilor de drept care tranziteaza aceste zone;?) Care este legislatia europeana obligatorii?
Mentionez ca pe scara blocului unde locuiesc s-au instalat camere video fara acordul proprietarilor si eu doresc sa mentioez prin lege ca s-a montat ilegal acele camere. Va rog ajutati-ma. Multumesc.
Răspuns la discuția Lamurire
Un fost membru din comisie (a asociatiei), care este si cel mai vechi din bloc, (un bosorog) i-a trecut prin minte ca daca se pierde caldura pe scara blocului, sa fie imputat locatarului care nu il place de fata lui. Nu ne sufera. Poate sa faca sa ii determine pe cei de la firma care ne face factura de caldura sa ne impute pierderile? Repet persoana in cauza nu ii place de fata locatarului si vrea sa se razbune.
Exista o lege in acest sens sa ii se impute unei singure persoane, pierderea? Are dreptul la asa ceva?
Stiu ca trebuie la fie repartizat pt toti locatari...
Discuție Lamurire
Poate o asociatie de proprietari sa iti imputa pierderile de caldura de pe scara blocului pe timp de iarna?