avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lamurire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lamurire

Poate o asociatie de proprietari sa iti imputa pierderile de caldura de pe scara blocului pe timp de iarna?
Cel mai recent răspuns: Mirela2014 , utilizator 11:16, 12 Noiembrie 2014
Nu va imputa nimeni pierderile de caldura, sunt parti comune (uscatorii, camera liftului, subsolul, palierele,etc) care trebuie platite de toti proprietarii in functie de cota-parte detinuta.
Scara blocului respectiv calea de acces constituie parte comuna,c/v intretinere si reparatie se repartizeaza tuturor proprietarilor
Nu sunt pierderi la caldura. Cine va indus in eroare?
Un fost membru din comisie (a asociatiei), care este si cel mai vechi din bloc, (un bosorog) i-a trecut prin minte ca daca se pierde caldura pe scara blocului, sa fie imputat locatarului care nu il place de fata lui. Nu ne sufera. Poate sa faca sa ii determine pe cei de la firma care ne face factura de caldura sa ne impute pierderile? Repet persoana in cauza nu ii place de fata locatarului si vrea sa se razbune.
Exista o lege in acest sens sa ii se impute unei singure persoane, pierderea? Are dreptul la asa ceva?
Stiu ca trebuie la fie repartizat pt toti locatari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli pentru plata reparatiilor la ascensor basu basu Locuiesc la primul nivel intr-un bloc de zece etaje. Am constatat ca administratia mi-a trecut de plata cota parte din reparatia(revizia) de la lift. I-am ... (vezi toată discuția)
Persoane zero la intretinere mirelate mirelate Detin un apartament nelocuit, la intretinere sunt zero persoane si am repartitoare de caldura. Am facut cerere de omitere de la calculul consumului de caldura, ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic maria1956 maria1956 Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit ... (vezi toată discuția)