Eram pe graba si am omis ceva. Din vara, cand am terminat facultatea, am tot incercat sa ma angajez, am fost intrebat daca am mai lucrat undeva, la care am raspuns ca sunt proaspat absolvent de facultate. Am fost respins pe motiv ca nu rezist muncii fizice, desi eu stiu ce este efortul fizic intens, practic fitness cu greutatea corpului de aproximativ 2ani de zile. Am zis ca e ironia suprema :O:hugall: , sa fiu predestinat acestei cariere? :O
ps: La multi ani!, oameni frumosi din Romania :rolleyes: :rolleyes::luck:
Buna ziua. Am sa fiu sincer. Poate asta e defectul zodiei mele, pesti. Azi, am trecut pe langa tribunal, unde se gasesc si cele mai multe birouri de avocatura.
Am fost retinut si nu inteleg de ce, poate ca am o paradigma pe care o voi smulge curand, si o voi inlocui cu o alta. Sunt presat de catre familie sa imi iau un job, cu toate ca si eu vreau sa am o activitate profesionala. As vrea sa ma pregatesc pentru examenul de intrare in baroul avocatilor. Intrebarea mea este: E nevoie de o perioada de stagiatura, pentru a ma putea prezenta la examen?. Astept un raspuns indulgent, lipsit de prejudecati. Va multumesc din suflet, si mult succes in viata personala si profesionala :)
Buna seara, sunt nou si va rog ceva. Dati'mi 5 motive pentru care as alege avocatura. Necesit ajutor si fac apel la intelegerea voastra, pentru a inlatura orice urma de ironie sau criticism. Multumesc mult