avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate alina.bogdan100

Activitate alina.bogdan100

Imi cer scuze..poate nu m-am exprimat corect...ma refeream la faptul ca este primar in fapte..adica a fost prima sa abatere. Si din cate am inteles eu, nu sunt alte dovezi la dosar (camere video, martori) ..decat ca l-au arestat la locul faptei..nu stiu prea bine ce si cum s-a intamplat .
Aaaa.... sper sa ii dea totusi suspendare, interdictie pe belgia...macar sa tina cont ca e primar :( . Multumesc pentru raspuns
Buna seara! Am si eu niste nelamuriri si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva... Am un prieten ce este arestat in Belgia.. am inteles ca ar avea acuzatia de furt cu violenta (nu inteleg de ce)...se afla in arest de 3 luni. Acum va avea al 4-lea proces cel cu pronuntarea...stie cineva daca ar putea primi o pedeapsa cu suspendare daca nu chiar eliberare? A fost prima abatere
Răspuns la discuția Talharie in Belgia
Eu cred ca am vorbit destul de frumos si nu asa ironic..era doar o intrebare si am cerut pareri si atat.. Si fiti linistit/a ca nu a dat niciun cot nimanui si nici nu facuse asta vreodata.
Răspuns la discuția Talharie in Belgia
Nu a mai savarsit nimic, niciodata in Belgia. Avea doar 2 zile de cand ajunsese in aceasta tara. Nu stiu exact de ce talharie...Din cate am inteles au fost surprinsi de persoana in cauza si astfel prinsi si de politie...
Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.... Am un prieten care a plecat in Belgia. Datorita anturajului, a participat la o fapta de furt - mai exact un portofel. Din cate am inteles, este acuzat de talharie. Se pare ca vienri va fii judecat. Se afla in arest de 3 zile si vreau sa stiu si eu care ar fii posibilitatea sa scape. Mentionez ca nu a mai fost niciodata in Belgia si nu a mai savarsit nicio fapta penala. Multumesc.. Alina Bogdan