Buna seara! Am si eu niste nelamuriri si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva... Am un prieten ce este arestat in Belgia.. am inteles ca ar avea acuzatia de furt cu violenta (nu inteleg de ce)...se afla in arest de 3 luni. Acum va avea al 4-lea proces cel cu pronuntarea...stie cineva daca ar putea primi o pedeapsa cu suspendare daca nu chiar eliberare? A fost prima abatere
Pe talharie ( furtul cu violenta se cam da de regula pedeapsa cu executare ).
Poate insa sa se intample sa ii fie aplicata o pedeapsa cu suspendare daca cauza permite asa ceva.
E posibil si sa vrea sa scape de el si acest lucru sa il ajute...
O interdictie ar putea sa il ajute.
Insa, se poate si sa ii aplice o pedeapsa cu executare si sa il trimita in tara dupa aceea...
In Belgia se judeca in conformitate cu dovezile din dosar, nu cu functia pe care o are cineva. Din cate stiu, functia de primar nu confera imunitate diplomatica, asa ca pentru faptele sale pe teritoriul belgian va fi judecat conform legilor belgiene.
Imi cer scuze..poate nu m-am exprimat corect...ma refeream la faptul ca este primar in fapte..adica a fost prima sa abatere. Si din cate am inteles eu, nu sunt alte dovezi la dosar (camere video, martori) ..decat ca l-au arestat la locul faptei..nu stiu prea bine ce si cum s-a intamplat .
Condamnare belgia
lowlaw
In cazul unei condamnari de 4 ani pentru furt in Belgia, mentionez ca probele prezentate de instanta sunt neconcludente cu toate acestea pastreaza starea de ... (vezi toată discuția)