avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat pentru 29 de zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat pentru 29 de zile

Buna ziua!
Daca cineva este arestat 29 de zile pentru talharie, dupa aceste zile ar putea iesi, sau va ramane in continuare inchis. Din cate am inteles este inchis la parchet. Poate fi vizitat?
Judecarea lui va avea loc dupa aceste 29 de zile sau in timpul acestei perioade?
Ar putea scapa doar cu amenda, sau cu o pedeapsa in libertate( de ex. a mai fost condamnat la 6 luni dar nu a fost inchis; doar daca mai savarsea ceva in acasta perioada era inchis). Cam cat ar putea lua?(pedeapsa)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:50, 10 Aprilie 2011
Ar putea iesi sau ar putea ramane, daca organele judiciare vor constata ca motivele care au determinat masura arestarii preventive subzista .
Judecarea poate avea loc numai dupa sesizarea instantei de catre procuror, prin rechizitoriu.Avand in vedere faptul ca a mai avut o condamnare anterior, se poate astepta la aplicarea unei pedepse cu executare.
Ce s-a intamplat in cele 6 luni de suspendare? i-a fost revocat beneficiul suspendarii pedepsei? condamnatul a mai comis vreo fapta penala in acea perioada?
Acea perioada de 6 luni a trecut. Acum 5 zile a comis talharia. Ce pedeapsa asr putea primi? Ar fi sanse mari sa iasa dupa aceste 29 de zile si sa fie judecat in stare de libertate?
Va multumesc!
Niciun profesionist de pe acest forum,nu poate"pronostica" cuantumul unei condamnari,fara a cunoaste nemijlocit actele si lucrarile dosarului.
Intrebarea dvs,cu tot respectul ,este sinonima cu a va solicita un raspuns despre ce se intampla acum intr-o localitate aflata la 100 km.de locuinta dvs
Pentru ce primise prima pedeapsa de 6 luni?
Pentru furt. Dar si un an jumatate tot pentru talharie.(ambele in libertate)

Alte discuții în legătură

Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim detentie vdeny vdeny Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati. Sotul este arestat din noiembrie 2013. A fost pe SGR timp de 6 luni, dupa ce s-a constatat ca nu este un pericol ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)