Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.... Am un prieten care a plecat in Belgia. Datorita anturajului, a participat la o fapta de furt - mai exact un portofel. Din cate am inteles, este acuzat de talharie. Se pare ca vienri va fii judecat. Se afla in arest de 3 zile si vreau sa stiu si eu care ar fii posibilitatea sa scape. Mentionez ca nu a mai fost niciodata in Belgia si nu a mai savarsit nicio fapta penala. Multumesc.. Alina Bogdan
Nu a mai savarsit nimic, niciodata in Belgia. Avea doar 2 zile de cand ajunsese in aceasta tara. Nu stiu exact de ce talharie...Din cate am inteles au fost surprinsi de persoana in cauza si astfel prinsi si de politie...
N-a savarsit in sensul ca n-a fost prins....de ce talharie? Probabil ca in timp ce-i smulgea respectivului portofelul din mana, a avut grija sa-i dea si-un cot in gura...aaa si din ce am inteles e valabil doar in Belgia. Subinteleg ca a savirsit pe alte meleaguri totusi. Deci depinde de cazierul "international".
Oricum am auzit ca in Belgia cazarea e buna. Pentru talharie nu cred sa existe in vreo tara din UE pedeapsa cu munca la plantat panselute. Mai ales daca martorul principal e chiar victima. Poate incearca o reconciliere pe cale amiabila.
Problema ce-a mai mare pentru "amicul" d-vastra nu ar fi aceasta cu portmoneul ci faptul sa nu cumva sa mai ai aiba altele din urma chiar daca e prima abatere cand e prins.Este posibil sa i-a cu suspedare ,depinde de el si de cum inventeaza povestea.
Eu cred ca am vorbit destul de frumos si nu asa ironic..era doar o intrebare si am cerut pareri si atat.. Si fiti linistit/a ca nu a dat niciun cot nimanui si nici nu facuse asta vreodata.
Talharie
PaulB17
Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)