avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Talharie in Belgia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Talharie in Belgia

Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.... Am un prieten care a plecat in Belgia. Datorita anturajului, a participat la o fapta de furt - mai exact un portofel. Din cate am inteles, este acuzat de talharie. Se pare ca vienri va fii judecat. Se afla in arest de 3 zile si vreau sa stiu si eu care ar fii posibilitatea sa scape. Mentionez ca nu a mai fost niciodata in Belgia si nu a mai savarsit nicio fapta penala. Multumesc.. Alina Bogdan
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 21:13, 12 Noiembrie 2014
Nu a mai savirsit astfel de fapte in Belgia? De ce talharie?
Nu a mai savarsit nimic, niciodata in Belgia. Avea doar 2 zile de cand ajunsese in aceasta tara. Nu stiu exact de ce talharie...Din cate am inteles au fost surprinsi de persoana in cauza si astfel prinsi si de politie...
N-a savarsit in sensul ca n-a fost prins....de ce talharie? Probabil ca in timp ce-i smulgea respectivului portofelul din mana, a avut grija sa-i dea si-un cot in gura...aaa si din ce am inteles e valabil doar in Belgia. Subinteleg ca a savirsit pe alte meleaguri totusi. Deci depinde de cazierul "international".
Oricum am auzit ca in Belgia cazarea e buna. Pentru talharie nu cred sa existe in vreo tara din UE pedeapsa cu munca la plantat panselute. Mai ales daca martorul principal e chiar victima. Poate incearca o reconciliere pe cale amiabila.
Problema ce-a mai mare pentru "amicul" d-vastra nu ar fi aceasta cu portmoneul ci faptul sa nu cumva sa mai ai aiba altele din urma chiar daca e prima abatere cand e prins.Este posibil sa i-a cu suspedare ,depinde de el si de cum inventeaza povestea.
Eu cred ca am vorbit destul de frumos si nu asa ironic..era doar o intrebare si am cerut pareri si atat.. Si fiti linistit/a ca nu a dat niciun cot nimanui si nici nu facuse asta vreodata.

Alte discuții în legătură

Acuzatia de furt cu violenta in belgia alina.bogdan100 alina.bogdan100 Buna seara! Am si eu niste nelamuriri si ma gandeam ca ma poate ajuta cineva... Am un prieten ce este arestat in Belgia.. am inteles ca ar avea acuzatia de ... (vezi toată discuția)
Talharie PaulB17 PaulB17 Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)
Urgent am nevoie de o parere va rog ContSters255519 ContSters255519 sotul meu a plecat acu cateva zile in belgia pentru a ajuta un prieten. tin sa precizez ca prietenul respectiv a comis o infractiune acolo si era cautat de ... (vezi toată discuția)