Buna ziua. Din pacate ma aflu si eu, in aceeasi situatie. Adica am un contabil, care face toate declaratiile, dar pe declaratii, la final unde apare "Sub sanctiunile aplicate faptei in fals in acte publice, declar ca datele din aceasta declaratie sunt corecte si complete" in stanga numele directorului general iar rubrica din dreapta apare numele contabilului, care face declaratia. De asemenea mai sunt declaratii, unde apare la persoana care face declaratia, tot numele directorului iar langa, simbolul semnaturii digitale, cu numele contabilului.
As vrea sa stiu a cui este responsabilitatea in acest caz, pentru declaratiile intocmite?
Sunt de acord cu dvs, ca o lucrare, cu atat mau mult una comuna, nu se poate executa fara un contract, respectiv garantia lucrarii. Tocmai de aceea va rog sa-mi spuneti cum anume se pot imprumata, care sunt conditiile ca fondul de rulment sa treaca la fondul de reparatii. Eu stiu ca fondul de rulment are alta intrebuintare.
Buna ziua. In imobilul unde locuiesc eu, exista un fond de reparatii si un fond de rulment.Vecinii vor sa efectueze o lucrare de repatie la cladire dar avand in vedere faptul ca fondul de reparatii nu ajunge pentru efectuarea lucrarilor au decis ca suma din fondul de rulment sa o transfere la fondului de reparatie(cu titlul de imprumut) , ca sa ajunga pentru efectuarea lucrarilor. Mai mult decat atat, pentru lucrarea care va urma sa se desfasoare, nu se va incheia un contract de colaborare intre asociatia de locatari si firma constructoare, respectiv nu se elibera nici factura fiscala nici garantie asupra lucrarilor efectuate.
Este corect cum vor sa procedeze?