avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate roxana-elena

Activitate roxana-elena

deci trebuie sa existe un contabil (acreditat CECCAR) sau un expert contabil si celalti membri ai echipei de cenzori nu sunt obligati sa aiba studii contabile??? metionez ca in cadrul membrilor asociatiei nu exista nici un contabil acreditat CECCAR, deci acesta obligatoriu va fi din exterior, iar ceilalti doi ar putea fi din interiorul asociatiei.... multumesc!
buna ziua, avem o Asociație a Crescatorilor de animale la care trebuie sa constituim o comisie de cenzori. din cate am citit, asociatia avand peste 100 de membri, numarul cenzorilor (comisiei) trebuie sa fie impar (adica minim trei). dintre acestia unul trebuie sa fie contabil sau expert contabil si poate fi din exteriorul asociatiei. dar ceilalti doi? este obilgatoriu sa aiba studii economice? studii de lunga durata sau de scurta durata?
buna ziua, sunt presedinte la o asociatie comunala a crescatorilor de animale, am depus la apia actele necesare si zilele astea mi-au intrat o parte din bani. eu pana, acum neavand bani, am pus oamenii sa coseasca pasune si ca recompensa le-am dat fanul rezultat. acum am de platit catre consiliul local taxele si impozitele pe anul curent, intrebarea mea este ce am voie si ce nu am voie sa fac cu aceti bani? pot plati LEGAL taxele si impozitele catre primarie, pot plati zilieri? exista o lege clara care sa spuna cei ai voie si ce nu ai voie sa faci cu aceti bani? care este aceasta? tot ce am gasit stipulat in diverse legi este ca utilizarea incorecta a banilor proveniti din subventie se pedepseste cu inchisoare pana la 2 ani!!! va multumesc!