buna ziua, sunt presedinte la o asociatie comunala a crescatorilor de animale, am depus la apia actele necesare si zilele astea mi-au intrat o parte din bani. eu pana, acum neavand bani, am pus oamenii sa coseasca pasune si ca recompensa le-am dat fanul rezultat. acum am de platit catre consiliul local taxele si impozitele pe anul curent, intrebarea mea este ce am voie si ce nu am voie sa fac cu aceti bani? pot plati LEGAL taxele si impozitele catre primarie, pot plati zilieri? exista o lege clara care sa spuna cei ai voie si ce nu ai voie sa faci cu aceti bani? care este aceasta? tot ce am gasit stipulat in diverse legi este ca utilizarea incorecta a banilor proveniti din subventie se pedepseste cu inchisoare pana la 2 ani!!! va multumesc!
Sumele de banii provenite din subventii pasune trbuie directionati pe pasune -vezi oblgatiile din Contractul de concesiune , ceia ce priveste intrtinerea pasuni si ridicarea potentialului productie de masa vegetala.(lucrari de intretinere ,ingrasaminte ,supra insamantarii,tratamentte biotopi)cai de acces,adapatori ,fara plata revedenelor .toate platiile justificate cu chitante si proces verbal inregistrare si avizate concendent,state de plata.
Licitatie pasune
GuiPaulaPaul
Va rog sa ma ajutati:
- pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)
Subventie apia
lexie
Salut, intrebarea mea este daca banii primiti de la APIA sunt considerate ca fiind subventii in intelesul prevederilor art. 28 din Legea 214/2011? Eventual ... (vezi toată discuția)