avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate teco27

Activitate teco27

Discuție CHIRIE
Buna seara,intrebarea mea suna cam asa : Locuiesc in Braila dar lucrez in Bucuresti pot sa beneficiez de ajutor de chirie si daca da ce demersuri trebuiesc facute?
Răspuns la discuția Contract Munc
Un contract exista dar este semnat doar de catre muncitor nu si de angajator.Ce este de facut? Daca imi sau ne cerem sa fie contractul semnat de sef suntem intrebati la ce ne trebuie sau este de folos? Doar angajatorul are drepturi? Noi prostimea nu contam? Cat despre cei de la ITM nu cred ca este prima data cand inchid ochii.Intr-un Hypermaket lucreaza 100 sau mai mult de 100 de persoane.Oare cate contracte sunt pe bune si cat se respecta legea?
Discuție Contract Munc
Buna seara,sunt lucrator comercial la un Hypermaket de aproximativ o luna jumatate si am intampinat urmatoarea problema : refuzul angajatorului de a-mi semna Contractul de Munca si restrictie pe cardul de bonuri de masa ( pot face cumparaturi numai din acest magazin ) sau ma intreaba la ce-mi este necesar Contractul.Ce pot face in acest caz? ( ca mine mai sunt alte persoane unele chiar u functii de conducere )

editat ; denumire angajator
Patronul este obligat sa-mi treaca toate studiile in contractul de munca?In contractul meu semnat pe 3 luni nu se specifica durata program si facultatea ( sunt trecut cu 12 clase ) Lucrez la o clinica pe functia callcenter si ma intreb daca este normal ce a facut patronul?
Buna seara sper sa ma puteti ajuta intr-o problema .De ceva timp aproximativ 3 saptamani lucrez la o firma mare ( clinica medicala ) din Bucuresti.Aceasta firma nu mi-a facut contract de munca zicandu-mi ca prima saptamna este fara plata si de acomodare apoi urmand 3 luni de proba cu plata.Dupa aceste 3 saptamani n-am un contract individual pe perioada determinata.Cat si care este perioada de proba si pe ce temei ma platesc daca nu exista un contract?
Discuție Succesiune
Tatal meu si fratele lui au cumparat doua locuri veci in urma cu 60 de ani si mai au un teren agricol de la parintii lor unii dintre mostenitorii au obtinut titlu de propietate fara stirea celorlanti pe terenul agricol intre timp ei au decedat primul a murit 1986si al doilea 1992 exista mostenitori de ambele parti.Se poate face partial succesiune pe locurile de veci deoarece cei care au luat terenul nu vor sa ne arate titlu mentionez ca mama este viata ce acte ne trebuie la notar si daca se poate face pe un singur loc veci cel in care este ingropat tatal meu .
As dori sa stiu daca si in ce conditii se poate trece un salariat in alt post ,mentionez ca sunt lucrator comercial.Schimbarea postului se poate realiza prin incheierea unui act aditional la contractul individual?Angajatul poate refuza completarile la Fisa de Post, se pot lua masuri administrative? ( Daca postul este diferit de cel anterior si angajatul ,a suferit si un accident de munca ( nu am voie sa racesc sau sa stau in intemperii ) in cadrul aceleiasi fireme)