avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate Olivia22

Activitate Olivia22

Discuție Divort minori
Buna ziua! Imi poate spune ceva de ce am nevoie ca sa pot trece vama cu copilul din Republica Moldova spre Romania?? Divortul a fost pronuntat dar inca nu l-am definitivat. De aceea si vreau sa merg acum sa definitivez divortul,nu am cu cine lasa fetita. Exista vreo modalitate?? Multumesc!
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Insa cum as putea trimite acea procura si ce trebuie sa contina ea? Sotul meu nu a devenit peste noapte asa doar ca am sperat eu ca se poate schimba in zadar. Fetita mea de cand s-a nascut a asistat la urletele lui si la loviturile lui. Fiind acolo in Romania si neavand pe nimeni rabdam pentru ca in Rep.Mold. fara acordul lui nu puteam reveni cu copilul. A trebuit sa tac sa ma prefac ca totul e bine. Astfel sub motivul ca copilului ii va fi mai bine vara la tara am obtinut din partea lui o procura valabila 6 luni. Ea a expirat deja, e vreo problema in asta. Mentionez ca fetita este inregistrata aici in localitatea unde locuim.
Buna seara
Am si eu o intrebare la dumneavoastra si va rog mult sa ma ajutati. Sunt casatorita in Romania. Eu sunt originara din Republica Moldova. Impreuna cu sotul avem o fetita de 1 anisor si 2 luni. In prezent sunt insarcinata cu al doilea copil in termenul de 19 saptamani. Doresc sa divortez de sotul meu,e violent atat verbal cat si fizic,ma ameninta ca-mi i-a copilul. Acum sunt in republica Moldova,la parintii mei. Imi puteti spune ce trebuie sa intreprind ca sa nu ma mai intorc acolo? Trebuie neaparat sa merg in Ro pentru a divorta? Sunt la capatul puterilor..Mentionez ca am transcris certificatul de casatorie aici. Sotul ma ameninta ca va merge el primul sa depuna cerere si imi va lua copilul. El are bani,eu va dati seama cu un copil si insarcinata nu pot sa lucrez. Ma ajuta parintii. Multumesc mult!