avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort minori

Buna ziua! Imi poate spune ceva de ce am nevoie ca sa pot trece vama cu copilul din Republica Moldova spre Romania?? Divortul a fost pronuntat dar inca nu l-am definitivat. De aceea si vreau sa merg acum sa definitivez divortul,nu am cu cine lasa fetita. Exista vreo modalitate?? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:43, 29 Mai 2016
sunteti cetatean roman?
Întrebați la vama din Rep. Moldova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fug de la sot, care este violent! taniusa73 taniusa73 Daca plecam in alta tara, eu cu sotul meu si fetita noastra (mai exact la parintii mei in Republica Moldova) si nu mai doresc sa ma mai intorc la sotul meu. ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)