avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate UGenna

Activitate UGenna

Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un act de vanzare cumparare legal prin care sa o pot radia? Daca imi zice ca nr. le pot pastra si actele ca sa o pot radia e ok? O pot radia? Sau tot imi trebuie un act precum ca am dat-o la remat sau fier vechi?
Apelul va fi depus luni de catre avocat,chiar si procurorul a respins aceasta hotarare in ultima sedinta.Inculpatul a fost apãrat timp de 2 ani pt.acuzatia de complice iar incadrarea s-a facut la noul cod penal odata cu pronuntarea hotararii,cu toate ca fapta s-a petrecut in urma cu peste 11 ani .
Se poate schimba incadrarea juridica intr-un proces penal de catre judecator odata cu pronuntarea hotararii ,si anume de la complice la spalare de bani la infractiune spalare de bani, cu toate ca inculpatul nu a comis nici o infractiune ?Pt.ca tocmai s-a intamplat. Asta nu inseamna ca inculpatului i a fost incalcat dreptul la aparare pt.acuzatia adusa?