Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un act de vanzare cumparare legal prin care sa o pot radia? Daca imi zice ca nr. le pot pastra si actele ca sa o pot radia e ok? O pot radia? Sau tot imi trebuie un act precum ca am dat-o la remat sau fier vechi?
ContSters454516
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Radierea se efectuează atunci când cumpărătorul înmatriculează autoturismul pe numele acestuia,sau de către titular său proprietar în baza unui act de predare la un centru specializat de casare... În situația prezentată de către Dvs nu se poate efectua radierea....
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru radiere vehicul dv sunteti obligat sa incheiati document de tranzactionare drept de proprietate asupra vehiculului
Ulterior cumparatorul poate sa faca ce doreste ce doreste cu epava,urmand sa radieze vehiculul din evidenta fiscala si la politie in baza documentului de dezmembrare ,de predare epava la operator economic autorizat
Radiere masina!
darkone
Buna seara,
Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)