avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate schimba incadrarea juridica intr-un proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate schimba incadrarea juridica intr-un proces penal odata cu pronuntarea?

Se poate schimba incadrarea juridica intr-un proces penal de catre judecator odata cu pronuntarea hotararii ,si anume de la complice la spalare de bani la infractiune spalare de bani, cu toate ca inculpatul nu a comis nici o infractiune ?Pt.ca tocmai s-a intamplat. Asta nu inseamna ca inculpatului i a fost incalcat dreptul la aparare pt.acuzatia adusa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
UGenna, utilizator
Cel mai recent răspuns: UGenna , utilizator 11:54, 24 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu avocatul dvs. sa analizeze dosarul.
Probabil ca s-a pus în discuția părților dar nu ati inteles.
Se va vedea la dosar ce a fost si apelul.se judeca tot pe baza dosarului si de aceea avocatul trebuie să va analizeze dosarul.
Si pentru motivarea apelului trebuie studiat dosarul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Apelul va fi depus luni de catre avocat,chiar si procurorul a respins aceasta hotarare in ultima sedinta.Inculpatul a fost apãrat timp de 2 ani pt.acuzatia de complice iar incadrarea s-a facut la noul cod penal odata cu pronuntarea hotararii,cu toate ca fapta s-a petrecut in urma cu peste 11 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani, aderare la grup infractional.....etc adelina032 adelina032 am si eu cateva nelamuriri.......sunt implicata intr-un dosar pt evaziune fiscala ,spalare de bani,aderare la gr.infractional,fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriu Valimuresan Valimuresan Bună ... întru-un proces penal , procurorul a întocmit părților inculpate 2- două rechizitorii deși- CPP art.244(4) -procurorul ... (vezi toată discuția)
Am dat in gat prea tarziu? DatInGat DatInGat [b]Avem urmatoarea situatie:[/b] Un dealer de droguri are dosar aflat in faza avansata de judecata. La dosar exista probe pe un complice, dar nu se cunoaste ... (vezi toată discuția)