ma repet...... am facut sesizari la primarie itm anpc anaf politie si am fost ajutat ,,,inclusiv politia ... eu unu sunt multumit de felu in care am fost primit si cum sau rezolvat cererile mele..legat de comitet si asociatie bl meu ,,au prob grave,,,statutu,comitetu membri nu sunt in regula nu au dreptu sa fie in comitet,,,calculu se face pe m2 ...nu pe cota parte indiv., nu se lucreaza cu un prog cu licienta... angajati nu au contract de munca...nu avem adm ,,,se fac lucrari fara aprobare...nu se instinteaza propietari...se inchireaza spati comune fara acordul propietarilor,,,registru de procese verbale nu e numerotat si p.v nu sunt semnate,,,si multe altele..... se semneaza acte de pers care nu au dreptu... pana pe 9 treb sa rez toate prob daca nu voi merge in instanta,,,, si cel mai tare mi sa dat in scris ca propietari care nu beneficiaza de un spatiu comun platesc utilitatile la acel spatiu find inchiriat la altii...si la caseria asociatiei se plateste chirie,,,, eu am 25 de m2 suprfata si platesc aceasi suma ca unu care are 55 m2 pt reparati pt toate fondurile....plus ca toate hotararile luate in adunarile gen si de comitet nu sunt legale,,,,comitetu are 11 membri si pv sunt semnate de 4 sau maxim 5 membri,,, pv sunt afisate dupa 3 luni de la sedinta si se semneaza dupa alte cateva luni,,,,, sau nu se mai afiseaza,,,,si multe alte prob.....
nu vor sa ma lase sa fac parte din comitet sau sa fiu presedinte,,motivu,,sunt doar de 2 ani in bloc si ei de 32 ,,ce vreau sa fac eu regui noi...app am peste 36 de semnaturi de la propietari care sunt deacord sa ii dam jos,,,asta va fi cadou de craciun,,,,pt gasca blocului,,,si chiar o sa fac expertiza cont ..si toate controalele posibile,,,scz 5000 euro pt un proiect la centrala bl vi se pare ok?..... cu bani astia schimba centrala cu totu,,,,
buna seara.....va aduc la cunostinta ca si politia are ce sa faca asupra asociatiei daca se face reclamatie unde trebuie in cadrul sectiei de politie,,, recunosc drumul spre victorie e anevoios si trebuie mult timp si rabdare ..LEGEA E PT TOTI....si culmea mi se face dreptate.....recunosc nu castig un leu dar castig moral,,,,DACA AR FACE 10% DIN PROPIETARI CE FAC EU SIGUR NU AR MAI FI ASOCIATI FANTOMA...
buna dimineata...va multumesc pt sfaturi si timpu alocat pt a imi rasp si va bate capu cu mine,,,am ajuns la primarie am un rasp in urma verificari actelor de catre primarie halucilogen...mai nimic nu e in regula
...... statutu
... comitetu
..... modul in care se face calculu si strangerea de bani find egala la toata lumea
...... de la o scara la alta difera sumele pt salari
.... toate adunarile comitetului cat decizile lor nu unt conformn legi
ex, din 11 membri in comitet prezenti la adunare sunt 6 si semneaza 5
.... a fost amendat presedintele pt ca nu a rasp la cerere conform legi in timpu respectiv
...... sa solicitat schimbarea comitetului cat si a cenzorilor
... si culmea e obligatia presedintelui sa vina sa faca constatarea pt infiltrati care imi trebuie la asigurare..
...inclusiv constatarea debransari de la caldura si apa calda
.....spatile comune sunt inchiriate ilegal
..... platesc utilitatile la spatile comune inchiriate altor persoane
Sunt cam in pom membri asociatiei ..ce ma mirat ca la primarie nu mai erau asa leii...chiar a inceput sa planga preedintele,,sa nu i se dea amenda,,,,
am vb cu un avocat sa ma reprezinte am prezentat actele si toate neregurile constatate si am facut o procura cu care il desemnez sa ma reprezinte si sa lupte el pt mine ...el a zis ca va castiga si va face si expertiza contabila ,,,tot el va recupera tot ce se cheltuie pt proces si din cate a zis ...EU NU AM NIMIC DE PIERDUT ...
P..S .. am cautat cel mai scump avocat ...
are voie adm sa lucreze pe conventie civila?,,,poate fi adm si fochist si contabil si casier?..
230/2007 Art. 23 al 4..daca ati sti legea atui sti ca daca cineva nu a fost prezent la adunarea generala si nu i sa adus la cunostinta in scris cum zice legea hotararea adunari g o poate contesta ..scz dar habar nu aveti ..decat copy paste din legea 230/2007 macar cititi.o..seara placuta
stiamta doamna ,.,.nu stiun ce lege sti,ti sau ce functie aveti dar e de ras ce spune.ti,,adica daca in cadrul unei discuti in caseria blocuklui iese scandal si cearta ..si imi sunt puse in pericol atat viata si drepturile mele ca cetatean nu am voie sa sun al polkitie ,,e grav,,si apropo,,sc z nu merita efortu sa av lamuresc,,
si pe baza ca nu rasp ii pot actiona in instanta ,,,,,,,
puff imi cer scuze dar sa stiti ca 112 chiar ma ajutat ca presedinta sa imi primeasca o contestatie..va inselati amarnic si nu stiti legea de loc doamna ynocentta ,,,si din cate am citit pe forum mereu da,ti rasp care se bat cap in cap ...
pt cultura dv presedintele e reprezentantu asociatiei si e obligat sa primeasca orice cerere si petitie orice act depus.... nu mai duce,ti lumea in eroare si tine.ti cu hotii....daca aici pe forum intalnesc asemenea rasp si pertipuri ...ce sa mai zic de asociatia mea ..
e foarte simplu nu rasp la cereri in 30 zile amenda nu rasp la contestatie amenda nu isi indeplinesc atributile amenda ,,,, prob e ca lumea nu are curaju sa ia initiativa,,,,si in leg cu 112 sa stiti ca pot cere prezenta politiei la asociatie daca ma simt amenintat sau sa fac reclamatie daca am suspiciunea ca se fura....CONCLUZIE asociatia nu a rasp cererilor si nu mia prezentat actele cerute inseamna ca ascund ceva ..am tot dreptu sa ii suspectez de orice ....atata timp cat nu rasp si se ascund,,,,,seara placuta ,,va nmultumesc pt osteneala doamna ynocentta... dar mai cititi legea 230/din 2007 si Hg 1588 din 2007 ...
ma pot duce sa obtin de la mai multi propietari semnaturi la cererile mele,,,adica sa cer sa ni se prezinte actele si situatia financiara a asociatie si sa pun mai multi care sunt de acord sa semneze?
in bloc sunt 90% chiriasi si decat 10% propietari care locuiesc in bloc asociatia are centrala propie de caldura si ca fapt divers intretinerea pe luna ianuarie 2014 la o gars de 25 m2 a fost de 4800 roni e normal?.. am cerut explicatii si am fost luat la misto...trebuie sa ma supun majoritati daca nu imi convine sa ma mut,,,,, am reusit cu greu sa imi montez centrala propie ,,,sunt curios in iarna asta ce factura imi vine,,,