buna seara am o mica problema cu membrii asociatiei....>
1. nu se raspunde la cererile depuse catre asociatie ..
2. nu se raspunde la contestati
3 nu mi se prezinta actele asociatiei nici macar la cerere in scris
4.nu vor sa gasim o zi de comun acord sa imi prezinte actele
5 reg.Fond Rulment,reg.Fond Reparati,Penalizari,Chirii etc.
6 nu au contract de munca nici un membru din asociatie
7 nu vor sa emita P.V de constatare a unor defectiuni
8.inchiriaza fara acordul propietarilor
9 nu prezinta contractele lucrarilor efectuate
CONFORM legi 230/2007 si a H.G 1588/2007 ca propietar am niuste drepturi si asociatia presedintele adm cenzori si comitetu au si ei niste obligati...
Ce pot sa fac si cum pot avea acces la actele asociatie sa pot dovedi ca fura bani,,ingrasa contractele... si nu isi fac treaba... Am dovezi ca celor cu centrala li se baga la plata pe timp de vara si de iarna fochistu,,,si apa calda...Mentionez blocurile au centrala propie iar eu si inca vre,o 5 propietari avem centrale propi individuale ,,e legal sa platesc salariu fochistului mai ales vara?
La asemenea mizerii nu vad cum ati putea rezolva fara instanta....fara niciun acces la documente si cu admin si cenzori care se inteleg intre ei sa-si imparta ciolanul...
va multumesc din suflet,,, dar ca sa ajung in instanta ce trebuie sa fac?..
.. si am dreptu sa ii actionez in instanta? recunosc in cadru asociatiei e o claca de pungasii,,,unde pot face sesizari? cine ii verifica?,,mentionez am bani si timp sa ma lupt cu ei..nu vreau sa castig un cent decat dreptate si sa sa se supuna legi,,,
din cat am citit in legea 230/2007 si hg 1588/2007 au obligatia sa rasp la cereri in 30 zile si la contestatie in 7 ziule,,,treb sa permita accesul sau sa prezinte toate actele asociatiei la cerere in scris...am facut aceste cereri si contestati conform legi in termen de 10 zile de la afisare in cazu contestati si au trecut cam o luna si rasp am primit ca nu stiu sa scrie evident verbal,,,si la cererea in care le cer sa imi prezinte actele mi,au raspuns dupa 7 luni in scris ceva de genu ca actele sunt la asociatie si ca adm e angajat cu conventie civila dar nu mia prezentat nici un act nimic decat un rasp la cerere scris evaziv cu niste cifre si date total eronate conform cereri....chiar nu le poate face nici o institutie nimic?
Nu sunt probleme pe care sa le solutioneze instanta de judecata
Initial notificati oficial presedintele de asociatie,in temeiul disp L nr 230/2007 art 10 sa va prezinte documentele
Daca in termenul notificat, presedintele nu raspunde,sesizati oficial serviciul specializat din primarie