Art.30
(2) Deconectarea unui consumator de energie termică dintr-un condominiu se face cu respectarea următoarelor condiţii cumulative:
a) acordul vecinilor de apartament, atât pe orizontală, cât şi pe verticală;
b) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intenţiei de realizare a unui sistem individual de încălzire;
c) anunţarea, în scris, a operatorului care are şi calitatea de furnizor, cu cel puţin 30 de zile înainte.
.............
(4) Deconectările/debranşările prevăzute la alin. (1)–(3) nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire.
(5) Deconectările/debranşările prevăzute la alin. (1)–(3) se efectuează numai de către operatorul care are şi calitatea de furnizor, în termen de maximum 45 de zile de la data solicitării, după verificarea documentelor care dovedesc îndeplinirea condiţiilor cumulative impuse.
(6) Cheltuielile de deconectare/debranşare se suportă de către solicitant.
sa imi restituie in contul asociatiei toata suma aferenta lunar reprezantand costurile utilitatilor si restu de cheltuieli ale a ap meu cei din comitet respectiv presedinta,adm atat cat simembri comitetu ..,dar dvs nu aveti temei legal pentru pretentie
-daca se pot inchiria spatile comune de la parter uscatorie si spatii tehnice fiind perete in perete cu mine fara acordul meu?
cate o cerere pe la doua saptamani cerand mereu alte informatii,,,mai mult sau mai putin intemeiate-lipsa dvs de diplomatie a generat si favorizat raspunsuri ironice
1 m din jur in prejurul cameri restu e parte comuna
Art. 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu sau la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.
~ final discuție ~