avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns la cerere depusa la asociatia blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns la cerere depusa la asociatia blocului

Buna ziua..am o intrebare ....am depus cererii la asociatie de 8 luni de zile nu am primit nici un raspuns...ce am cerut in cerere....sa vina cineva sa constate debransarea de la apa calda si caldura....cine reprezinta comitetu.....cine ocupa functia de administrator fochist femeie de serviciu si restu stafului...copii dupa c.i ale celor angajati in asociatie....metoda si cine a decis sa inchirieze spatile comune....cum se face calculu partilor comune ale blocului.....si ce inseamna spatii comune....nu am primit nici un raspuns ..din luna febrarie 2014....POT INCETA PLATA INTRETINERI PE MOTIVUL CA NU ISI INDEPLINESC SARCINILE?.... :(
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:29, 4 Noiembrie 2014
Nu v-as sfatui sa incetati plata cotelor de intretinere.
Puteti face o sesizare la compartimentul de Relatii cu asociatiile de proprietari din primarie.
Am solicitat sa mi se exp cum se face calculu..si multe alte prob leg de ap si nu mi se rasp de luni de zile.... atata timp cat eu paltesc salarile unor presatori de servicii si ei nu isi fac treaba de ce sa fiu obligat sa platesc.....??
Pai ceea ce solicitati dumneavoastra nu cred ca poate cineva din asociatie sa cuprinda intr-o scrisoare de raspuns. Ca sa aflati raspunsrile la toate cele solicitate, este necesar ca cineva sa tina un curs de vreo 20 de ore fara a garanta ca o sa fiti lamurit.
Administratorii fac asemenea cursuri de cateva saptamani, finalizate cu examene si atestat. Dar sunt destule cazuri cand chiar cu atestatul in mana, proaspatul administrator cunoaste ceva teorie iar practica mai de fel.
Chiar si aici pe forum, daca puneti o intrebare clara, concreta, sunt sanse mari sa primiti mai multe raspunsuri din care sa va lamuriti. Dar daca vreti sa aflati tot aici pe forum raspunsurile la toate cele scrise intr-un singur mesaj, nu sunt sanse de a lamuri problemele.
Asa ca, sugestia mea este sa formulati catre asociatia dumneavoastra, ca si aici pe forum, o singura intrebare si o lamurim. Apoi, alta intrebare si iar o lamurim...
Am cerut sa mi se aduca la cunostinta de 8luni cine si ce functi ocupa in stafu asociatiei.....nu am primit rasp scris decat verbal ,,, nu stiu sa scriu,,,,, daca esti nou in bloc nu ai ce face te supui .....
Foarte multe dintre intrebarile formulate de Dvs. inca de acum 8 luni, in urma isi gasesc raspunsul in AG a membrilor. Probabil ca nu ati participat, insa oricum proprietarii trebuie sa cunoasca toate aceste aspecte. Mai sunt proprietari aflati in situatia Dvs.?
Apoi, daca mai lecturati si prev. Legii 230/2007 si Normele de aplicare, poate mai aflati cate ceva - nu mai vorbesc daca mai puneti intrebari aici pe forum...
Faza cu supusul austriac, nu o agreez de nicio culoare. Nu exista proprietar vechi si proprietar nou! Asociatia Dvs. este formata din proprietari, membri ai asociatiei si punct!

Alte discuții în legătură

Administratie ,,asociatia de propietari e legal? ContSters336435 ContSters336435 buna seara am o mica problema cu membrii asociatiei....> 1. nu se raspunde la cererile depuse catre asociatie .. 2. nu se raspunde la ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi demis "staful" asociatiei de proprietari? codrin_codrin codrin_codrin In asociatia de care apartin, locatarii sunt nemultumiti de felul cum se desfasoara activitatile asociatiei - mai precis, cum NU se desfasoara, fiind o totala ... (vezi toată discuția)
Reclamatii fara raspuns ContSters332647 ContSters332647 imi cer scuze dar nu stiu daca e legal...si daca am dreptu sa fac acest lucru.. datorita faptului ca asociatia nu imi rasp la cererile depuse si nici nui vor ... (vezi toată discuția)