avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns la cerere depusa la asociatia blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns la cerere depusa la asociatia blocului

Buna ziua..am o intrebare ....am depus cererii la asociatie de 8 luni de zile nu am primit nici un raspuns...ce am cerut in cerere....sa vina cineva sa constate debransarea de la apa calda si caldura....cine reprezinta comitetu.....cine ocupa functia de administrator fochist femeie de serviciu si restu stafului...copii dupa c.i ale celor angajati in asociatie....metoda si cine a decis sa inchirieze spatile comune....cum se face calculu partilor comune ale blocului.....si ce inseamna spatii comune....nu am primit nici un raspuns ..din luna febrarie 2014....POT INCETA PLATA INTRETINERI PE MOTIVUL CA NU ISI INDEPLINESC SARCINILE?.... :(
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:29, 4 Noiembrie 2014
VA MULTUMESC... am participat la toate adunarile ..cele care au fost anuntate...insa la adunari nu a fost nici odata mai mult de 10 maxim 20 persoane ..si mereu sa ceratat ...nici odata nu sa ajuns la o decizie ...dupa sedinta comitetu a facut ce a vrut el...
cum pot sa fac sa iau legatura cu dumneavoastra in particular pt a discuta si daca e nevoie sa ma reprezentati in fata asociatiei?logic contra cost..
yupi ...victorie,,,am castigat jumatate de razboi cu asociatia,,,,,,,nu au contracte de munca...nu au contracte de inchiriere,,,si culme nu depun bani in 24 de ore ...
Ce bani?
Si ce ati castigat in acest razboi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie ,,asociatia de propietari e legal? ContSters336435 ContSters336435 buna seara am o mica problema cu membrii asociatiei....> 1. nu se raspunde la cererile depuse catre asociatie .. 2. nu se raspunde la ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi demis "staful" asociatiei de proprietari? codrin_codrin codrin_codrin In asociatia de care apartin, locatarii sunt nemultumiti de felul cum se desfasoara activitatile asociatiei - mai precis, cum NU se desfasoara, fiind o totala ... (vezi toată discuția)
Reclamatii fara raspuns ContSters332647 ContSters332647 imi cer scuze dar nu stiu daca e legal...si daca am dreptu sa fac acest lucru.. datorita faptului ca asociatia nu imi rasp la cererile depuse si nici nui vor ... (vezi toată discuția)