E un om in varsta bolnav nu are bani sa cumpere acea parte...Da asa au spus posibilii cumparatorii ca vor aduce un topograf sa vada exact ce si cum. Sper sa se rezolve amiabil ....Voi reveni cu solutionarea cand se va vinde poate mai ajuta pe cineva...
Multumesc de raspuns. Sper sa se rezolve in sensul ca acel gard de sarma se poate muta si atunci ar ramane doar o portiune mica in care s-a intrat cu un zid.
Ma gandesc totusi ca nu ar fi asa o problema viitorii proprietari avand oricum castig in instanta daca se ajunge acolo. Pentru ca ei tot vor putea incepe demolarea si respectiv constructia mai apoi sa primeasca hotararea in favoarea lor asta in cel mai rau caz.
Vecinul e intrat cu o cladire cu aproximativ jumate de metru si cu gardul de sarma cu aprximativ 1m . Terenul cu casa batraneasca e in vanzare am posibili cumparatori. M-ar interesa Daca se poate vinde fara probleme si daca s-ar putea rezolva amiabil cu vecinul ?
Am inceput niste vanzari de haine pe unele site-uri internationale prin anunturi gratuite. As vrea sa deschid un site.Din cate am inteles cel care face site-uri s-ar putea face si pe persoana fizica.Vreau sa mentionez ca deocamdata nu prea am multe produse si produsele sunt achizitionate international la fel de la o persoana fizica din cate stiu.Intentia mea ar fi sa fac un site international sa vand mai mult in afara Romaniei cu diferite metode de plata.Paypal,Bank Transfer.
Ar trebui sa devin persoana fizica autorizata pentru activitatea asta? sau va trebui sa platesc tva sau anumite taxe inafara de cea a site-ului pe an? Multumesc orice pareri concrete sunt bine venite deoarece sunt la inceput de drum.