avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzare Imbracaminte Persoana Fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzare Imbracaminte Persoana Fizica

Am inceput niste vanzari de haine pe unele site-uri internationale prin anunturi gratuite. As vrea sa deschid un site.Din cate am inteles cel care face site-uri s-ar putea face si pe persoana fizica.Vreau sa mentionez ca deocamdata nu prea am multe produse si produsele sunt achizitionate international la fel de la o persoana fizica din cate stiu.Intentia mea ar fi sa fac un site international sa vand mai mult in afara Romaniei cu diferite metode de plata.Paypal,Bank Transfer.

Ar trebui sa devin persoana fizica autorizata pentru activitatea asta? sau va trebui sa platesc tva sau anumite taxe inafara de cea a site-ului pe an? Multumesc orice pareri concrete sunt bine venite deoarece sunt la inceput de drum.

Alte discuții în legătură

Vanzarea de produse alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!Am si eu o nelamurire.As dori sa incep o mica afacere cu produse cosmetice,haine si alte produse,insa nu detin nici o firma si nu am nici PFA.Este ... (vezi toată discuția)
Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)
Comert intre persoane fizice capraruioan capraruioan Buna ziua. Am gasit cateva topic-uri pe aceasta tema insa nu m-am lamurit complet. De ce este nevoie pentru ca o vanzare de bunuri intre doua persoane fizice ... (vezi toată discuția)