avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate diverse912

Activitate diverse912

Buna ziua. Daca are cineva rabdarea si binevointa sa ma lamureasca si pe mine, as fi recunoscaor. Scurt: sunt medic stomatolog, doresc accesare de fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet. As vrea sa stiu CUI ma pot adresa, cu ce anume si eventual de unde as putea sa obtin mai multe informatii asistenta. Internetul e impanzit cu firme de consultanta contra cost, cu comisioane mari si informatii alambicate si greu (pentru mine) de inteles.
Multumesc.
Sa nu credeti ca nu mi-a trecut prin cap 'sa fac rost de bani'. Programul la facultatea de stat nu este unul care sa imi permita asta. Caut o solutie 'de avarie' sa spun asa, care sa ma tina macar o perioada limitata de timp si nicidecum sa pacalesc pe cineva. Desigur, trebuia sa nu inscriu masina pe numele meu de la bun inceput, dar nu am prevazut bataia de joc ce avea sa vina din partea statului.
Va multumesc pentru feedback, astept si alte pareri sau idei care sa ma ajute in vreun fel..
Buna ziua. Imi cer scuze in avans pentru lipsa de notiuni privitoare la lege.
Situatia e urmatoarea: am 23 ani si sunt proprietarul unui Logan din 2007. Tocmai ce mi-a expirat asigurarea. Spre surprinderea mea, o asigurare noua ma costa minim 1000 lei pentru doar 6 luni - enorm, din moment ce sunt inca student. Un contract v-c cu unul din parinti se sfarseste in inmatricularea cu un pret de +1800 lei, din nou imposibil. Am auzit de varianta unui contract de comodat, dar din ce am inteles aici pe site, comodatarul plateste taxele tot pe numele proprietarului.
Pare-se ca o alta varianta ar fi: X vinde lui Y; contract de v-c intre cei doi. X radiaza masina de pe rolul fiscal. Y o inmatriculeaza fiscal si se trece pe talon cu "instrainat catre'.
Rugamintea mea ar fi sa imi spuneti daca vedeti vreo cale/alternativa viabila pentru situatia mea.. Multumesc.