avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene in medicina
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene in medicina

Buna ziua. Daca are cineva rabdarea si binevointa sa ma lamureasca si pe mine, as fi recunoscaor. Scurt: sunt medic stomatolog, doresc accesare de fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet. As vrea sa stiu CUI ma pot adresa, cu ce anume si eventual de unde as putea sa obtin mai multe informatii asistenta. Internetul e impanzit cu firme de consultanta contra cost, cu comisioane mari si informatii alambicate si greu (pentru mine) de inteles.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 20:01, 16 Septembrie 2016
Buna seara!

Initiativa este foarte buna. Eu va recomand o firma de specialitate. Va si pot recomanda una, din experienta proprie si din experienta clientilor lor. Consider ca ei pot sti cel mai corect pasii de urmat, astfel incat succesul sa fie unul deplin.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cabinet stomatologic wellis wellis Buna ziua, as dori sa ma informati daca se se pot accesa fonduri europene pentru dotarea unui cabinet stomatologic in mediul urban si daca da, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru studenti mariapah mariapah Sunt studenta anul 5 la medicina stomatologica, in ce conditii pot obtine fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic.. Eu mai am un an de ... (vezi toată discuția)