avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru cabinet stomatologic

Buna ziua, as dori sa ma informati daca se se pot accesa fonduri europene pentru dotarea unui cabinet stomatologic in mediul urban si daca da, ce acte sunt necesare si cui sa ma adresez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:40, 10 Octombrie 2013
Pentru fonduri europene trebuie sa asteptati pana in 2014. Daca infiintati SRL-D pentru functionarea cabinetului puteti obtine fonduri prin programele guvernamentale care sunt mai accesibile si mai fluente in privinta banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile cabinet stomatologic ghfolea ghfolea in cazul in care sunt absolvent de stomatologie de 1 an, si vreau sa-mi deschid un cabinet in mediul urban, cum trebuie sa procedez? Varsta este sub 30 de ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue pentru cabinet stomatologic adiprotv adiprotv buna seara, am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)