avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri ue pentru cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri ue pentru cabinet stomatologic

buna seara,
am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul 3 la stomatologie, am 21 de ani, detin in proprietate un imobil in mediu urban pe care as dori sa il renoves sau eventual sa il extind in vederea infiintarii unui cabinet stomatologic. Detin un SRL cu obiect de activitate import instrumentar stomatologic. Intrebarea este daca pot sa solicit fonduri(pot, ideea este sa si primesc) in vederea infiintarii acestui cabinet. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:54, 18 August 2011
Buna ziua,

Pentru a putea accesa si primi fonduri europene pentru un cabinet stomatologic este necesar , in primul rand ca srl-ul dvs sa aiba ca obiect principal de activitate cea din CAEN= activitati stomatologice si sa fiinteze minimul 1 an.Pentru ca varsta va avantajeaza puteti infiinta si srl-d dar cu aceeasi activitate principala.Suma primita in acest caz este doar de 10000 euro.Srl cu activitate de import nu este eligibila pentru fonduri europene.
corectez minimul....in minimum
scuze
O alta completare.Pentru srl-d trebuie sa aveti facultatea absolvita cu licenta luata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene pentru clinica stomatologica danutzcam danutzcam Buna seara, ma intereseaza subiectul deschiderii pe baza de fonduri europene a unei clinici stomatologice in orasul Galati, in cadrul unei cladiri deja ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)