avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere fonduri europene pentru clinica stomatologica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere fonduri europene pentru clinica stomatologica

Buna seara, ma intereseaza subiectul deschiderii pe baza de fonduri europene a unei clinici stomatologice in orasul Galati, in cadrul unei cladiri deja construite. Deci ma intereseaza doar dotarea cladirii cu destinatia de clinica stomatologica cu minim 4 unituri, cabinete dotate pentru operatii de mica chirurgie stomatologica, de exemplu inserare de implanturi, sinus lift, etc. plus radiologie si tehnica dentara. Puteti sa ma ajutati cu niste pasi pe care pot sa ii urmez pentru a obtine finantare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:45, 9 Aprilie 2014
Pentru a accesa fonduri trebuie sa infiintati o firma SRL-D, daca indepliniti conditiile pentru programul pentru tineri sau SRL .Pentru fonduri europene trebuie sa aveti activitate min 1 an si profit. Cititi despre acest program aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ue pentru cabinet stomatologic adiprotv adiprotv buna seara, am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cabinet medical in comunitatea europeana implantodent implantodent Care este legislatia si care sunt pasii pentru deschiderea de cabinete medicale in Comunitatea Europeana? Ma intereseaza tari precum Norvegia si ... (vezi toată discuția)