avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile cabinet stomatologic

in cazul in care sunt absolvent de stomatologie de 1 an, si vreau sa-mi deschid un cabinet in mediul urban, cum trebuie sa procedez?
Varsta este sub 30 de ani.
Nu am mai avut o firma.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:26, 15 Decembrie 2013
Poti sa infiintezi un SRL-D pentru a accesa fonduri guvernamentale.
Pentru infiintare este nevoie sa fii membru al colegiului medicilor dentisti/stomatologi, autorizarea cabinetului se face conform legislatiei si o gasesti pe site DJSP. Trebuie sa cunosti legislatia in domeniul specific.
Apoi, pentru a obtine fonduri trebuie sa studiezi pe site :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cabinet stomatologic wellis wellis Buna ziua, as dori sa ma informati daca se se pot accesa fonduri europene pentru dotarea unui cabinet stomatologic in mediul urban si daca da, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - cabinet stomatologic vaidaionutradu vaidaionutradu salut m-ar interesa cateva informatii pentru deschidere de cabinet stomatologic in mediul urban cu fonduri europene. multumesc frumos (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)