avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate nissa

Activitate nissa

Răspuns la discuția contract de munca
multumesc!
Buna ziua!
doresc sa mi dau demisia cu data de 01.07.2019,pot sa semnez un alt contract de munca la o alta firma cu aceiasi data sau trebuie sa fie cu data de 02.07.2019?
Buna ziua!
in caz de partaj,unul dintre soti poate sa ceara mai mult de 50%din bunuri si in ce conditii?(ambii am muncit,doar ca el a avut firma in timpul casniciei).
multumesc,
inainte,asa cred!posibil sa fi avut pe altcineva in timpul casatoriei(cand traiam impreuna)!eu am descoperit la un an de cand nu mai locuim impreuna!avem 32 ani de casatorie !
32ani,de căsnicie!
,

gi-jane2 a scris:

Puteti divorta si prin acord.
Chiar daca cereti divortul din vina lui, se poate sa se constate ca a fost vina amndurora si sa ramaneti cu toata insiruirea de motive pe hotararea de divort.
Ce avantaje va doriti sa obtineti ? Cati ani de casatorie aveti ?
Puteti cere si obtine despagubiri daca divortul se pronunta din vina sotului daca acest divort va aduce un prejudiciu.
390”, prin care „soţul nevinovat, care suferă un prejudiciu prin desfacerea căsătoriei, poate cere soţului vinovat să îl despăgubească”,

Suntem despartiti de doi ani,dar nu divorțați Soțul meu trăiește cu altcineva.Intrebarea mea este cum sa procedez daca deschid proces de divorț,dacă am vreau avantaj sau daca câștig divorțul.Va mulțumesc!
Daca unul dintre soti,poate sa-si faca testamentul,in defavoarea celuilalt?(adica sa lase partea lui unei terte persoane?)
Va multumesc!
Buna ziua!Mi_a expirat cardul de sanatate I 31-10-2018.Ce trebuie sa fac sa am card in termen?Multumesc!
Buna ziua, as dori sa va intreb in cazul in care sunt separata de sotul meu dar nedivortata si doresc sa parasesc tara pentru a lucra, acest aspect imi influenteaza divortul sau partajul? Va multumesc
Sunt despartita dar nu divortata,de 2ani.Intrebarea este: daca unul din soti poate ipoteca casa ,proprietate personala( a amandurora),fara acordul celuilalt? Multumesc!