avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate Pavelnina

Activitate Pavelnina

Cum pot sa demonstrez ca am fost păcălită de tatal meu ,sa-i cedez toate drepturile de Moștenitor?
Am cedat tatălui meu,sub promisiunea verbala,toate drepturile asupra proprietatilor comune(2 apartamente) după moartea mamei. Eu locuiesc in unul din apartamente din timpul studenției ,acum cu sotul si copilul. Acum vine tatal meu si vrea sa-i dau apartamentul pentru a-l vinde.
Va întreb,exista o modalitate sa-l opresc,știind ca m-a păcălit ?Eu am adresa de domiciliu acolo,am fost cu el de curand la poliție sa-mi reinnoiesc CI.As dori sa consult un avocat specializat pe asemenea probleme.
Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Întrebarea este simpla:cum pot face succesiunea pentru o proprietate din SUA cumpărată de ambii părinți,mama ulterior decedând.
Răspuns la discuția Succesiune
Nu,pentru proprietatea din SUA nu am semnat pentru renunțare.
Discuție Succesiune
Pot cere succesiunea după moartea mamei(au trecut 15ani)?Tatal meu are o proprietate in SUA cumpărată când era mama in viața.Pot cere partea mea de moștenire ,fiind unica fiica?
Multumesc
Răspuns la discuția Tatăl meu vrea bani de la mine


Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca ati renuntat la mostenirea mamei, din pacate in prezent nu mai aveti niciun drept asupra imobilului in care locuiti, daca acesta este in prezent proprietatea tatalui dvs. In lipsa unui titlu in baza caruia locuiti acolo (comodat/inchiriere), sunteti doar tolerat dpdv al legii siprin urmare tatal dvs. poate intreprinde demersurile despre care a facut vorbire.

Poate fi vorba de lipsa de discernământ și atunci ,cum ne ajuta legea ,sa-l aducem pe un drum drept.
Tatăl locuiește din 1990 in America,mama este decedata și in urma cu 8 ani am cedat tatălui(,crezând ca este bine,)toate drepturile asupra tuturor proprietatilor comune.
Acum locuiesc intr-un apartament cumpărat de părinți de când eram studenta,locuiesc cu soțul și copilul minor și vine tatăl meu acum și-mi cere 500 euro chirie sau evacuarea apartamentului ,pentru a-l vinde,pentru ca are nevoie de bani.Ce ma sfătuiți sa fac,pentru ca mi-e greu sa accept sa plec din casa,alungată de de tatăl meu!
Mi se pare imoral ,el având apartamentul unde am crescut liber,apartamentul tatălui lui liber si vine sa ma alunge nejustificat.Ma gândesc ca poate nu mai este in deplinele facultăți mintale.
Va mulțumesc
Buna ziua
Ce ar trebui sa știm,noi proprietarii unei asociații de bloc,atunci cind se hotărăște dublarea sumei pentru fond de reparații ?
Nu ar trebui afișata suma acumulata și cheltuielile efectuate?
Fondul de reparații,500-700 lei lunar unde se regăsesc,cine-i gestionează?
Cind se fac reparații se cere ,acum,dublarea sumei încasată lunar,doar cu acordul comitetului de bloc?
Mulțumesc
Trebuie sa cer si pensionarea sau doar dau concurs?

Ce articol de lege prevede asa ceva?


Eu sunt asistenta medicala si in luna decembrie implinesc 65 ani si trebuie sa ma pensionez.Pot lucra in continuare dupa pensionare sau exista posibilitatea sa lucrez fara sa ma pensionez? Nu am functie de conducere si stiu ca se poate face derogare pentru doi ani,asa s-a procedat in anii trecuti.
Multumesc