avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate pantelica111

Activitate pantelica111

Răspuns la discuția Fals, uz de fals si inselaciune
Domnule avocat,va rog sa-mi spuneti in cat timp intervine prescriptia acestor fapte.(fals,uz de fals si inselaciune) Fapta a avut loc in urma cu 2ani. Sau cat mai poate Politia sa tina dosarul in curs de ancheta?
Răspuns la discuția Fals, uz de fals si inselaciune
Maestre, am fost citat deja de doua ori dar la adresa din Romania unde nu mai locuiesc de 7 ani. Proprietarul a mers si a dat o declaratie pe proprie raspundere cum ca nu mai locuiesc acolo.Intrebarea mea este daca se poate emite mandat de arestare in aceste conditii? Multumesc.
Am folosit o copie de buletin (persoana fictiva) pentru a vinde un autovehicul inmatriculat in strainatate. Dupa un an de zile am fost citat in calitate de suspect la infractiunea de fals uz de fals si inselaciune. Nu stiu cum sa procedez mai departe, fiindca n-am avut de-a face cu legea niciodata. Copia era alb negru continea date fictive si fotografia mea.Am aflat de la intermediarul care a completat actul de vanzare-cumparare ca e citat in calitate de complice. Multumesc pentru raspunsuri.
Cum pot studia (eventual in detaliu) elementele unui dosar penal aflat in cercetare, in care sunt inculpat(citat)? Se poate si fara ajutorul avocatului?