avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate autorusnet

Activitate autorusnet

În 2015 am vândut în produs și am primit 300 euro falși. Am sunat la 112 după m.am prezentat la diicot unde am încercat sa.l găsesc pe cel care mi a dat banii. Banii nu am încercat deloc sa. I dau mai departe dându-i seama imediat ca sunt falși dar fiind prea târziu ca făptașul fugise.

Solutia pe scurt: În baza art.5491 alin.(5) lit.b) C.proc.pen., Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucure?ti. În baza art.112 alin.(1) lit.a) C.pen. raportat la art.5491 alin.(5) lit.b) C.proc.pen., Confiscă bancnotele falsificată cu valoarea de 100 de euro, având seria … ?i …, aflate la camera de corpuri delicte, conform dovezii nr din 27.10.2015. În baza art.275 alin.(3) C.proc.pen., Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept la contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 04.12.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 04.12.2023

NU MI SE PARE CORECT DELOC
Vi cu următoarea cu întrebare: permis reținut pana la finalizare achetei/procesului pentru omor din culpa și oferit dovada cu drept de circulatie. Sunt încă în faza de ancheta. Având în vedere ca am dovada cu drept de circulație, avocatul îmi poate recupera permisul pana la finalizare!? Apare în momentul de fata fapta în cazierul rutier?? Atât permisul, cât și cazierul mi-ar trebuii la angajare.

Va mulțumesc anticipat!
În luna ianuarie am avut un accident auto pe e85 în care am accidentat mortal un pieton care se alfa pe mijlocul străzii sub influenta băuturilor alcoolice. În urma accidentului am rămas cu dovada și din câte știu nu pot conduce în afara tarii ... masina noua care a trecut prin niște reparații destul de mari etc.

Întrebarea mea este dacă as putea cere ceva dauna de la firma de asigurări/casco
[ link extern ]
Aceeași fapta, același tribunal 2 sentinte diferite pentru 2 oameni.
Eu am fost depistat anul trecut cu o alcoolemie de 0.04 conducând... și castig la judecătorie si pierd la tribunal.

Un prieten 0.08 și câștigă în ambele părți...
Am 22 de ani si detin de aproximativ 6-7 luni un magazin de piese auto. Magazinul este amplasat intr-un orasel micut de 3000 de lucuitori, intr-un spatiu comercial situal la parterul blocului(proprietate persoanala 120 mp2). Pana acum am reusit sa-mi fac un stoc de marfa 15 000.
Doresc in viitorul apropiat sa accesez un fond european.
Se poate accesa fond european pentru achizita de marfa ?
Se poate accesa fond european pentru achizitia de masina pentru marfa ?
Ce fond european pot accesa eu ?