Buna seara!
Socrii mei vor sa ne dea mie si sotului meu apartamentul in care locuiesc ei. Cum il putem trece pe numele nostru, fara sa platim taxe mari la notariat? Contractul de vanzare-cumparare iese din calcul, ca nu e cazul. Care este varianta potrivita pentru noi?
Multumesc!
Pe 5 aprilie 2015 va trebui sa revin la servici, dupa concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani. In acesti 2 ani, firma la care lucram a fost preluata de o alta iar postul meu nu mai exista in organigrama noii firme. Eram sefa unui departament, iar in noua firma, departamentul meu impreuna cu altele, se afla in subordinea unui alt sef.
As vrea sa stiu care sunt drepturile mele la revenirea din CIC. Stiu ca timp de 6 luni angajatorul are obligatia sa ma primeasca inapoi. Dar este obligat sa imi ofere un post asemanator cu cel pe care l-am avut (dpdv ierarhic) si acelasi salariu? Sau imi poate da orice alt post, inclusiv inferior ierarhic, si alt salariu (mai mic)?
De asemenea, am dreptul la concediu de odihna in primele 6 luni de la revenirea din CIC?
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Momentan, ma aflu in concediu de crestere si ingrijire copil; am optat pentru CIC de 2 ani. Pe 4 aprilie 2015, ar trebui sa revin la servici.
Ne mai dorim un copil si as vrea sa stiu: daca raman insarcinata, pot sa nu mai revin la serviciu si sa iau concediu medical pentru sarcina cu risc iar apoi prenatal?
Multumesc!