buna seara, multumesc pentru implicare.
Situatia este cam cum a descris dl. trandafir2 , bunicul meu detine masina si actele si o foloseste - el a platit pentru ea de fapt. Am reusit dupa cateva luni de rugaminti sa imi fie trimisa o copie a certificatului de inmatriculare. Simt nevoia sa adaug ca intr-adevar a fost un fel de cadou la momentul cumpararii, de fapt nu cred ca a fost deloc in posesia bunicului in acte. Cum a mentionat si dl cyan, si eu intuiesc ca au fost intocmite actele cu unul dintre parinti, deoarece eu nu imi amintesc sa fi semnat ceva. Practic a fost un fel de mostenire, numai ca au trecut-o direct la cumparare pe numele meu, nu au facut documente specifice mostenirii.
Am mai cautat pe internet si pare complicat, deoarece sunt multe documente cu o masina( act identitate masina, certificat inmatricluare, asigurare etc.. ).
Am urmat pasii de aici (
www.avocatnet.ro/articol_415... ă."
Asadar revin cu intrebarea carei institutii ma pot adresa pentru a afla care au fost imprejurarile in care s-au incheiat initial actele?
Cineva mai sus a mentionat administratia fiscala teritoriala inclusiv la SPR evidenta auto . Pe certificat scrie ca a fost eliberat de IPJ din orasul din care provin.
Multumesc.